Blog
Volg hier onze aankondigingen en verhalen van onze klanten

Winkelwagen

0 stuks: 0 €
Bekijken

Verlof

Verlof 2022

Verder lezen


Categoriëen:
Auteur: Cyclosouvenir

Equipe Mont Ventoux

Equipe Mont Ventoux In 2012 ontstaat het geweldige idee van Cliff Hennen en John Schefer om met een groep jongeren met een lichte verstandelijke beperking en uiteenlopende gedragsproblemen op de racefiets de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk te gaan beklimmen..

Verder lezen


Categoriëen:
Auteur: Maarten Meulensteen

Nieuwe web-site

Vijf jaar geleden zijn we gestart met Cyclosouvenir.be om de klimfanaten eindelijk een origineel trofee te kunnen aanbieden.

Vandaag is het dus feest en als kers op de taart bieden we jullie onze nieuwe website aan met nog meer kilometerpaaltjes en extra’s.

 

Have fun !

Verder lezen


Categoriëen: Cyclosouvenir, New website
Auteur: Jo

Met de handbike de ventoux op

De volgende morgen was de dag aangebroken! We vertrokken om een uur of negen en ik probeerde in het begin zo snel mogelijk te rijden met een lage hartslag (-130).

Verder lezen


Categoriëen: Verhalen, Met de handbike de Ventoux op !
Auteur: .

Gekkenwerk

Vrijdagochtend 3 juli 03.50uur in de ochtend gaat mijn wekker. Verdwaasd kijk ik naar de rode cijfers die me vertellen dat het nog midden in de nacht is. Langzaam laat ik mijn hoofd terugzakken in het kussen om me vervolgens te realiseren dat het vandaag zover is…

Verder lezen


Categoriëen: verhalen , gekkenwerk
Auteur: Rob Heinle

2 malloten , 1 doel

2 jaar geleden, ik was nog maar net van het lopen naar het fietsen overgeschakeld wegens kraakbeen problemen in beide knieën toen nieuwe plannen zich al ontwikkelden. Dankzij onze gemeenschappelijk vriend Daniel konden we een race fiets kopen aan een zacht prijsje en begon er een nieuw hoofdstuk in ons sportleven. Ons nieuwe doel: De reus van de Provence klein krijgen met onze splinternieuwe race fietsen.

Verder lezen


Categoriëen: verhalen, 2 malloten , 1 doel
Auteur: Luc Vergaelen